Onze gasten praten!

 IMG_0107.JPG
“warm onthaal, heerlijk eten, prachtige tuin/ruimte wat super was voor de kids!”
Carolina
NederlandNederland
 
“Algemeen een hele mooie landelijke sfeervolle lokatie. Alles is goed en volledig geregeld. Zeer gastvrij en vriendelijk.”
Eveline
NederlandNederland
 
“De gastvrijheid, de persoonlijke benadering en het eten waren van een bijzonder hoog niveau. Daarvoor dank!”
Francesco
NederlandNederland
 
“We waren voor de tweede keer in deze heerlijke B&B onderweg naar het Zuiden. De gastvrijheid is geweldig, je voelt je er meteen thuis. Peter schuift aan voor een praatje en een drankje. En het diner was wederom geweldig! Galina is een zeer goede chef die de maaltijd altijd afstemt op de wensen van haar gasten. En zoals het een echte Table d’Amis betaamt zit je met mensen uit alle windstreken aan tafel. En deze keer waren er ook mensen uit de regio aangeschoven. Het ontbijt de volgende ochtend was ook weer fantastisch. En we mochten zonder problemen iets langer blijven voordat we weer in de auto stapten. We komen zeker weer terug!”
Arjen
BelgiëBelgië
 
“Samen als gasten dineren en ontbijten. Persoonlijke bediening en geweldige sfeer.”
Hill58
NederlandNederland
 
“De uitbaters zijn super gastvrij, betrokken, altijd klaarstaand met raad en daad en innemend Rustige ligging en toch alles bij de hand Prachtige tuin Karaktervolle woning Heel lekker ontbijt”
Tom
FrankrijkFrankrijk
 
“Zeer aangenaam, enthousiast en gastvrij echtpaar. Adres om weer te bezoeken als we volgend jaar weer op doorreis zijn. Wij hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om ‘s avonds daar te eten. Dat was erg lekker en met zorg gemaakt, een aanrader als je al de hele dag in de auto hebt gezeten en dus niet meer op zoek hoeft naar een restaurant. Het ontbijt is uitgebreid, smaakvol en met veel homemade jam. Voor de kinderen(9 en 12) werd alles uit de kast gehaald om te badmintonnen, trampoline, tafeltennis te kunnen spelen. Er zit ook een mega grote en mooie tuin achter het huis. Het is voelbaar dat deze mensen met hart en ziel hun bedrijfje runnen.”
Joris
NederlandNederland
 
“De vriendelijke ontvangst en het uitgebreide ontbijt.”
Roel
BelgiëBelgië
 
“Wat een hartelijke ontvangst, ook voor onze kinderen!”
 Fam
NederlandNederland

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: